Похід на море 2018

З 25 по 28 червня 2018 року гуртківці КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради прийняли участь у ступеневому пішохідному поході. За чотири ходових днів діти подолали 62 кілометри по рідному краю.

Маршрут починався із села Нова Збур’ївка і проходив через села Таврійське, Добропілля, Новоселівка, Калинівка Голопристанського та селище Лазурне Скадовського району. Метою нашої пригоди було селище Приморське (Більшовик). Ночівлі та приготування їжі організовувалися у польових умовах силами учасників заходу. Після прибуття на крайнє місце призначення діти мали змогу відпочити на морському узбережжі.

Мандруючи рідним краєм юні туристи ознайомилися із історією, рослинним та тваринним світом рідного краю.

До складу туристичної групи увійшли: Сумар Данило, Біленко Ольга, Біленко Анастасія, Біленко Маргарита, Кучеренко Олександра, Година Данило (учні Новозбур’ївської ЗОШ №3) та Крючок Данило (Голопристанська ЗОШ №1). Заступником керівника походу був випускник Новозбур’ївської ЗОШ №1 – Матьора Владислав, керівником походу – В. С. Бублик.

Хочеться подякувати учасникам походу, їх батькам, усім людям, які зустрічалися на нашому шляху за мужність у подоланні важкої дороги у спекотну погоду, довіру до керівника походу та віру у дитячий колектив, який досягнув своєї мети.

Фотографії із місця змагань можна переглянути <<тут>>

Мапа походу

Кiлькiсть переглядiв: 240